Image placeholder

اخبار و اطلاعیه ها

ویدئو های آموزشی دانشجویان دکتری

دانشجویان وروی جدید دکتری جهت یادگیری پرتال های دانشجویی و بخش های مختلف دانشگاه تهران میتوانند از ویدئو های موجود در لینک زیر استفاده نمایند.

فراخوان صفرمین رویداد تئاتر فنی

کانون تئاتر فنی پس از نزديك به يك دهه فعالیت مستمر، به منظور تشویق و ترغیب فعالان فرهنگی و دانشجویان جریان ساز و تأثیرگذار در ارتقاء سطح كيفي تئاتر فني بعنوان يكي از بستر هاي تئاتر دانشگاهي ، ایجاد خلاقیت، الگوسازی برای تثبيت گسترش هنر والای نمایش ، همچنین مشارکت در اعتلای سطح فرهنگِ دانشگاهی و در راستاي توسعه ى امور فرهنگى و اجتماعي با مشارکت دانشجویان فعال در کانون تئاتر فنی؛ رویدادی تحت عنوان صفرمین رویداد تئاتر فنی در دانشکده فنی دانشگاه تهران در بستری کاملا دانشجویی به همت دانشجویان فنی و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس دانشکده های فنی برگزار می نماید.
با توجه به تاکید ویژه این رویداد بر کار گروهی و اهمیت توجه به تئاتر دانشجویی؛ شناسایی ، معرفی و حمایت از گروه هايي که رشته غیر از نمایش دارند از اهداف مهم این رویداد رقابتی است. متقاضیان تا پایان روز ۱۹ شهریور فرصت دارند طرح های نمایشی خود را در قالب فایل pdf بهمراه فایل معرفی گروه به آدرس engcultural@ut.ac.ir ارسال نمایند.
صفرمین رویداد تئاتر فنی از ۱۹ آذر ماه الی ۴ دی ماه سال جاری در دانشکده فنی دانشگاه تهران به همت دانشجویان فنی فعال در زمینه نمایش، کانون تئاتر فنی، کانون نمایش باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر تجربی پردیس هنر های زیبا و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.